RO/Where to buy GTASA

From Multi Theft Auto: Wiki
Jump to navigation Jump to search

Această pagină oferă câteva locuri online din care jocul Grand Theft Auto: San Andreas poate fi achiziționat sub formă digitală și jucat alături de Multi Theft Auto San Andreas (uneori printr-o convertire automată la o versiune inferioară a jocului).

Compatibilitate

Nu toate adresele de mai jos au fost testate, însă toate ar trebui să funcționeze corect. În caz contrar, încercați să reinstalați MTA. Dacă această soluție nu funcționează, urmați aceste instrucțiuni. În situația în care nici acestea nu vă rezolvă problema, vă rugăm să ne contactați pe forum, sau să vă alăturați canalului #help-support de pe server-ul de Discord MTA.

Vânzător Observații Funcționează cu MTA:SA?
Steam Versiunea specializată de Steam a jocului.

Jocul va deveni compatibil în mod automat în cadrul procesului de instalare MTA (asigurați-vă că instalați cea mai recentă versiune de MTA după instalarea versiunii de Steam a GTA), fără a vă modifica fișierele originale ale jocului.

Da
Amazon Dacă MTA:SA este incompatibil pentru ediția Standard a jocului, încercați să obțineți o lansare a GTA:SA 1.00 No CD - orice variantă HOODLUM va funcționa corespunzător. Neconfirmat (Standard)
Versiunea de Steam și cele pe disc ale GTA:SA vor funcționa în mod corespuinzător. Da (Steam/Cutie DVD)
GamersGate Conform informațiilor noastre, acești vânzători oferă versiuni Steam ale jocului (asigurați-vă că verificați acest aspect) și vor funcționa în mod similar. Da
GreenManGaming
Rockstar Games Launcher Este recomandat să achiziționați GTA:SA direct din aplicația Rockstar Games Launcher decât din pagina web de magazin. Da
Windows App Store Aceasta este versiunea de mobil a jocului portat pentru PC. Nu va funcționa vreodată cu MTA. Nu