HU/Where to buy GTASA

From Multi Theft Auto: Wiki
Jump to navigation Jump to search

Ez az oldal felvázolja, hogy melyik Grand Theft Auto San Andreas változat kompatibilis az MTA:SA-val és ezek a változatok hol vásárolhatóak meg.

Kompatibilitás

Ha a lentebb megjelölt MŰKÖDŐ változatok nem működnének az MTA:SA-val, akkor próbáld meg újratelepíteni az MTA:SA-t először. Ha ez nem működne, akkor próbáld meg 1.0-ra patchelni a játékodat (angol nyelvű forrás). Végül a fentebb említett megoldás se segítene, akkor kérj segítséget az MTA Discordon vagy nyiss egy topicot a fórumon.

[[{{{image}}}|link=|]] Important Note: A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (2021) egy "teljesen másik játék", ez a változat nem kompatibilis az MTA:SA-val.

Működő Változatok Beszerzése

Hivatalosan az egyetlen megoldás egy kompatibilis változat beszerzésére a "Grand Theft Auto: The Trilogy" megvásárlása a Rockstar Games oldaláról. Még ami megoldás lehet, egy fizikai másolat beszerése videójáték üzletből vagy bolhapiacról (ebben az esetben ügyelj arra, hogy nem egy "másolt" lemezet kapsz és PC platformra lett kiadva a játék, nem konzolra). Online is vásárolhatóak kulcsok, viszont ezeknek az ára megnőtt, így az olcsóbb kulcsok valószínüleg a "The Definitive Edition", ami nem kompatibilis az MTA:SA-val (lásd Important Note), így érdemes körültekintőnek lenni az online kulcs viszonteladóknál.

Termék Platform Műkődik az MTA:SA-val? Megvásárolható? Megjegyzés
Grand Theft Auto: The Trilogy (2005) Rockstar Store Igen Igen Ez a 2005 kollekció, ami tartalmazza a 3 eredeti klasszikus GTA-kat. Jelenleg ez az egyetlen kompatbilis és megvásárolható forrás.
Steam Igen Nem*
Grand Theft Auto: San Andreas

(Digitális Másolat)

Rockstar Store Igen Nem* Az MTA:SA telepítő kompatibilissá csinálja, bármi egyéb teendő nélkül. (Ellenőrízd, hogy a legújabb telepítőt használod)
Steam Igen Nem*
Windows App Store Nem Nem Ez a mobil/konzol változat PC-re kiadva. Ez a változat soha nem fog az MTA:SA-val működni.
Grand Theft Auto: San Andreas

(Használt fizikai másolat)

Jófogás / Ebay / stb. Nem biztos (Standard) Lehet A Standard változat nem kompatibilis az MTA:SA-val alaphelyezetben, de egy 1.0-ra patchelés után működő képes.

*Kulcs viszonteladóktól megvehető. Csak megbízható forrásból vásárolj és figyelj, hogy elérhető legyen a régiódban a kulcs!

Eredeti forrás: Where to buy GTASA