RO/Where to buy GTASA

From Multi Theft Auto: Wiki
Jump to navigation Jump to search

Această pagină oferă câteva locuri online din care jocul Grand Theft Auto: San Andreas poate fi achiziționat sub formă digitală și jucat alături de Multi Theft Auto San Andreas (uneori printr-o convertire automată la o versiune inferioară a jocului).

Compatibilitate

Dacă vreuna dintre versiunile Grand Theft Auto: San Andreas marcate mai jos drept compatibile nu funcționează, încercați să reinstalați MTA:SA. Dacă această soluție nu funcționează, urmați aceste instrucțiuni. În situația în care nici acestea nu vă rezolvă problema, vă rugăm să ne contactați pe forum, sau să vă alăturați canalului #help-support de pe server-ul de Discord MTA.

[[{{{image}}}|link=|]] Observație importantă: Grand Theft Auto: San Andreas ca parte din Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (2021) este o versiune cu totul nouă a jocului. Această versiune nu este compatibilă cu MTA:SA.

Obținerea versiunilor compatibile & utilizate

Oficial, Rockstar Games și Take-Two au retras de la vânzare versiunea originală portată pentru PC a GTA San Andreas. Pentru a obține o astfel de versiune, puteți căuta în magazinele și târgurile online de obiecte utilizate sau în jurul (re)vânzătorilor privați. Un exemplu proeminent în UE este ebay.com. Scriind 'gta san andreas pc' în câmpul de căutare, puteți găsi destule persoane care încă vând versiunea compatibilă a jocului. Aveți în vedere totuși că achizițiile de la (re)vânzători neautorizați precum persoane din afara mediului de afaceri atrage de la sine un risc (de exemplu, versiuni contrafăcute sau alterate în mod ireparabil).

În mod oficial, singura modalitate de a achiziționa o copie compatibilă a Grand Theft Auto: San Andreas de la Rockstar Games și Take-Two este prin colecția clasică Grand Theft Auto: The Trilogy (2005) pe Rockstar Store. Singurele alte două opțiuni sunt fie obținerea unei copii fizice în magazinele și târgurile online de obiecte utilizate sau în jurul (re)vânzătorilor privați, respectiv prin obținerea unei chei digitale de la un vânzător autorizat. Un exemplu proeminent în UE pentru obținerea unei copii fizice este ebay.com. Scriind 'gta san andreas pc' în câmpul de căutare, puteți găsi destule persoane care încă vând versiunea compatibilă a jocului. Aveți în vedere totuși că achizițiile de la (re)vânzători neautorizați precum persoane din afara mediului de afaceri atrage de la sine un risc (de exemplu, versiuni contrafăcute sau alterate în mod ireparabil). Pentru a găsi vânzători autorizați de chei digitale, utilizați un motor de căutare căutând "Grand Theft Auto: San Andreas key" sau o sintagmă similară, ceea ce ar trebui să vă ofere un număr crescut de rezultate. Evaluați care dintre surse sunt de încredere și asigurați-vă că respectiva cheie digitală funcționează în regiunea în care vă aflați înainte de a efectua achiziția.

Produs Vânzător Funcționează cu MTA:SA? Disponibil pentru cumpărare? Observații
Grand Theft Auto: The Trilogy (2005) Rockstar Store Da Da Aceasta este colecția din 2005 a celor 3 jocuri clasice GTA. În prezent, este singura versiune care este atât compatibilă, cât și disponibilă pentru achiziționare.
Steam Da Nu*
Grand Theft Auto: San Andreas

(Copie digitală)

Rockstar Store Da Nu* Instalarea MTA:SA vă v-a face această versiune compatibilă (asigurați-vă că instalați cea mai recentă versiune MTA:SA după ce instalați versiunea digitală de GTA), însă fără a modifica fișierele originale.
Steam Da Nu*
Windows App Store Nu Nu Aceasta este o versiune "remaster" de Mobile/Xbox a jocului care a fost portată pe PC. Nu va funcționa vreodată cu MTA:SA.
Grand Theft Auto: San Andreas

(Copie fizică utilizată)

Amazon / Ebay / etc.

link 1 link 2 link 3

Neconfirmat (Standard) Discutabil Pentru ediția Standard a jocului, dacă MTA:SA este incompatibil, vizitați acest subiect și urmați instrucțiunile sau încercați să obțineți o versiune de GTA:SA 1.00 No CD - orice variantă HOODLUM va funcționa în mod corespunzător.


*În continuare disponibil prin vânzători autorizați de chei digitale. Asigurați-vă că achiziționați numai din surse autorizate și verificați restricțiile de regiune.