RO/Where to buy GTASA

From Multi Theft Auto: Wiki
Revision as of 16:55, 30 June 2022 by Vinyard (talk | contribs) (Added Quiret's notes regarding game purchase availability through Rockstar Games Launcher.)
Jump to navigation Jump to search

Această pagină oferă câteva locuri online din care jocul Grand Theft Auto: San Andreas poate fi achiziționat sub formă digitală și jucat alături de Multi Theft Auto San Andreas (uneori printr-o convertire automată la o versiune inferioară a jocului).

Compatibilitate

Nu toate adresele de mai jos au fost testate, însă toate ar trebui să funcționeze corect. În caz contrar, încercați să reinstalați MTA. Dacă această soluție nu funcționează, urmați aceste instrucțiuni. În situația în care nici acestea nu vă rezolvă problema, vă rugăm să ne contactați pe forum, sau să vă alăturați canalului #help-support de pe server-ul de Discord MTA.

Noul anunțat Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition va conține o nouă lansare a GTA San Andreas. Această versiune de joc nu va fi compatibilă cu MTA:SA (la momentul lansării).

Obținerea versiunilor compatibile & utilizate

Oficial, Rockstar Games și Take-Two au retras de la vânzare versiunea originală portată pentru PC a GTA San Andreas. Pentru a obține o astfel de versiune, puteți căuta în magazinele și târgurile online de obiecte utilizate sau în jurul (re)vânzătorilor privați. Un exemplu proeminent în UE este ebay.com. Scriind 'gta san andreas pc' în câmpul de căutare, puteți găsi destule persoane care încă vând versiunea compatibilă a jocului. Aveți în vedere totuși că achizițiile de la (re)vânzători neautorizați precum persoane din afara mediului de afaceri atrage de la sine un risc (de exemplu, versiuni contrafăcute sau alterate în mod ireparabil).

Vânzător Observații Funcționează cu MTA:SA?
Steam Versiunea specializată de Steam a jocului.

Jocul va deveni compatibil în mod automat în cadrul procesului de instalare MTA (asigurați-vă că instalați cea mai recentă versiune de MTA după instalarea versiunii de Steam a GTA), fără a vă modifica fișierele originale ale jocului.

Achiziția jocului compatibil este indisponibilă pe Steam.

Da
Amazon Dacă MTA:SA este incompatibil pentru ediția Standard a jocului, încercați să obțineți o lansare a GTA:SA 1.00 No CD - orice variantă HOODLUM va funcționa corespunzător. Neconfirmat (Standard)
Rockstar Games Launcher Nu mai puteți achiziționa jocul compatibil din Rockstar Games Launcher (RGL).

Conform acestui articol în Rockstar Games Newswire, puteați achiziționa jocul clasic GTA SA în cadrul trilogiei originale. Cumpărătorii Ediției Definitive au primit o copie gratuită a jocului în RGL dacă achiziția a fost făcută până la data de 30 iunie 2022.

Achiziția jocului compatibil este indisponibilă pe R* Games Store.

Da
Windows App Store Aceasta este versiunea de mobil a jocului portat pentru PC. Nu va funcționa vreodată cu MTA. Nu